About Us

Even voorstellen! Wij zijn Erna en Eugenie: vriendinnen en sinds  2010 óók collega's en business partners. Graag nemen we je mee naar lang geleden, naar het begin van ons avontuur! Ver voor het openen van de winkel, vonden we elkaar in onze creativiteit. Als babymoeders van onze dochters Su en Jill (ja! Zo ontstond de naam van de winkel!) leerden wij elkaar kennen. De vonk sloeg direct over en al snel naaiden we samen rokjes, jurkjes, slabbers, boekenleggers en allerlei andere spullen waar wij blij van werden. Omdat onze voorraad buitengewone proporties aannam, besloten we alle zelfgemaakte producten te gaan verkopen vanuit huis en op markten.

Dat smaakte naar meer! We startten met het geven van workshops met op naaimachine aan meisjes van 8 tot 10 jaar. Elke zaterdag bedachten we een ander project. Onder onze bezielende leiding maakten de kleine meisjes poezenknuffels, zwierige rokjes, paddenstoelenkussens en heuse bijen-mobielen voor boven de seizoenstafel! Onze creatieve samenwerking stroomde overduidelijk en we bruisten keer op keer van nieuwe ideeën.

Zo ontstond het wilde plan om een winkel te openen. Doodeng! In 2016 opende de deuren van de eerste winkel aan de lange hofstraat. Voorzichtig als we waren begonnen we met het verkopen van wat wolletjes, Mini Rodini en beroemde Bergstein laarsjes. Al snel barstte de winkel uit zijn voegen! Het werd tijd om naar een groter pand te verhuizen. Het werd de oude apotheek aan de markt, die we in 2020 verruilden voor Sprongstraat 9. Eerst alleen het linker pandje en al snel konden we de deur van het naast liggende pand op nummer 11 openen voor de dameskleding. 

Bij Su & Jill verzamelen we alles ,waar we zelf dolblij van worden. Onze antroposofische roots zijn zeker terug te vinden in de winkel, maar de verzameling van merken is uitgebreider! We hebben de leukste producten allemaal bij elkaar in onze winkel gelegd.. lekker offline! Wij houden van echt en natuurlijke materialen. Wol is onze favoriet. Wij mixen natuurlijke producten graag met merken die up to date en duurzaam zijn. Je vindt bij ons alles voor baby's, kinderen, dames, huis en tuin. De collectie bestaat uit kleding, speelgoed, boeken, verzorgingsproducten en meer. Alle producten hebben een enorme feelgoodfactor. Welke merken bij ons favoriet zijn? Het is bijna onmogelijk om te kiezen maar als we dan toch iets moeten noemen... Eugenie wordt vrolijk van Maileg, Des Petit Hauts, Kēnko, By-Bar, Birkenstock en Mead for Mini. Erna kiest voor Hvid, Gemma Komen, Rosemunde, Blundstone en Soxs.  En waar wij allebei echt dol op zijn? Onze klanten! Jullie dragen allemaal een steentje bij aan dé Su&Jill vibe. Of je nu een babycadeautje zoekt, jezelf of de kinderen een nieuwe setje kleding cadeau wil doen, op zoek bent naar de perfecte laars of sandaal of gewoon even binnenwandelt om inspiratie op te doen... je bent altijd welkom!

© 2018 - 2024 Su&Jill | sitemap | rss