Shipping

Onze vaste verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling; ongeacht brievenbuspakje of pakket. Boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis! 

Wij versturen op dinsdag t/m vrijdag alle pakjes met onze knappe fietskoeriers (fietskoeriers.nl) Heeft je pakketje haast? Laat het ons weten dan doen we extra ons best om het zo snel mogelijk te versturen! 

Retourneren
Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet, kun je je bestelling binnen 8 dagen na ontvangst retour sturen.

Stuur vóór het retour sturen een e-mail naar info@suenjill.nl en vermeld in je e-mail het volgende:
- je naam
- ordernummer 
- product wat je retour gaat sturen
- reden van retour.

Je artikelen kun je dan retour sturen naar onderstaand adres:

Su&Jill Houtmarkt 73, 7201 KL Zutphen

De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Indien alleen een deel van je bestelling geretourneerd wordt waardoor de waarde van de items die je houdt onder de gratis verzenden grens komt, worden de verzendkosten verrekend. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug.

Ruilen
Als de maat of kleur van het artikel dat je besteld hebt niet naar wens is, dan kunt je dit altijd binnen 8 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. De aanvraag altijd even vooraf via e-mail (info@suenjill.nl) laten weten, alvorens je de artikelen retour stuurt. 

© 2018 - 2020 Su&Jill | sitemap | rss