Shipping

Nu: Binnen Nederland Gratis verzenden vanaf €100,-

Onder dat bedrag rekenen wij € 5,95 ongeacht pakket of brievenbuspost.

Wij versturen op dinsdag t/m vrijdag alle pakjes met onze knappe fietskoeriers (fietskoeriers.nl) Heeft je pakketje haast? Laat het ons weten dan doen we extra ons best om het zo snel mogelijk te versturen! 

Retourneren
Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet, kun je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Let op: voor de SALE geldt een retourtermijn van 8 dagen! 

Zorg dat we kunnen zien wie de afzender is en waarom je je pakketje terugstuurt! Dus doe er even een briefje bij of stuur ons een mailtje. Pakketjes zonder naam of factuurnummer kunnen wij helaas niet achterhalen.

Je artikelen kun je dan retour sturen naar onderstaand adres:

Su&Jill, Sprongstraat 9, 7201KS Zutphen

De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Indien alleen een deel van je bestelling geretourneerd wordt waardoor de waarde van de items die je houdt onder de gratis verzenden grens komt, worden de verzendkosten verrekend. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug.

Ruilen
Als de maat of kleur van het artikel dat je besteld hebt niet naar wens is, dan kunt je dit altijd binnen 8 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. De aanvraag altijd even vooraf via e-mail (info@suenjill.nl) laten weten, alvorens je de artikelen retour stuurt. 

© 2018 - 2024 Su&Jill | sitemap | rss